Main Content

Studio 010 is jarig en dat vieren we!

Vandaag viert Studio 010 – Digitale Media zijn 1e verjaardag! Oorspronkelijk was het bedrijf al in 2002 opgericht maar na enkele jaren afwezigheid heeft op 1 februari 2015 de officiele heroprichting plaatsgevonden. Vandaag is daarom een bijzondere dag. We vieren dit door alle webhostingpakketten blijvend uit te breiden. En dit zijn flinke uitbreidingen!

Om verder te professionaliseren is het portfolio / dienstenaanbod de afgelopen maanden flink uitgebreid. Zo zijn de bekende webhosting-pakketten voorzien van een flinke upgrade, terwijl de prijzen gelijk zijn gebleven. U kunt alle details terugvinden op de Webhosting-pagina, maar om alvast wat speerpunten uit te lichten: Pakket Small is geschikt voor 1 domeinnaam tot een maximum van 500 MB opslagruimte. Pakket Medium is uitgebreid naar 2 GB opslagruimte, geschikt voor maximaal 3 websites / domeinnamen. Het grootste pakket, Large, is uitgebreid naar 5 GB opslagruimte met een maximum van 10 domeinnamen / websites. Zoals gezegd: de prijzen per maand zijn gelijk gebleven: respectievelijk € 4,= (Small), € 6,= (Medium) en € 8,= (Large) ex. BTW.

Verder hebben wij ons serverpark uitgebreid: niet alleen in Amsterdam, maar sinds enkele maanden ook vanuit een datacenter in Berlijn. Momenteel beschikken we over 1 Linux server in Amsterdam, 1 Linux en 1 Windows server in Berlijn en maken we voor diverse diensten gebruik van Microsoft’s Azure Services in de West-Europese datacenters van Microsoft.

Wij hopen op nog vele productieve jaren met mooie samenwerkingen waarbij wij samen met onze klanten de mooiste oplossingen zullen realiseren!

Comments

No comment yet.

Compose Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.