Main Content

Nieuwe dienst: social media integratie

Vanaf heden biedt Studio 010 – Digitale Media een nieuwe dienst aan bij nieuwe websites. Wanneer u ons inschakelt voor het ontwerp en de ontwikkeling van een nieuwe website kan u ervoor kiezen om automatisch al uw pagina’s en berichten bij plaatsing (of bij aanpassing) direct naar uw favoriete sociale netwerk te publiceren. Denk hierbij aan Facebook, Google+ en Twitter.

Wij zien geregeld klanten die een eigen pagina opzetten voor hun onderneming, maar vaak is dit niet op een juiste manier aangemaakt of zijn er verkeerde keuzes gemaakt tussen pagina’s, groepen of worden er zelf persoonlijke profiel-pagina’s gemaak voor gebruik onder de naam van de onderneming. Dit is zonde en risicovol! Door een juisite aanpak krijgt u niet alleen het juiste type pagina, ook kan u deze dan in de toekomst koppelen aan bijvoorbeeld een mobiele app of een andere vorm van integratie. Studio 010 kan u hierin adviseren en neemt u het werk uit handen.

De nieuwe software die u bij uw website kan afnemen is zo in te stellen dat u bij elke publicatie op uw website direct ook al uw volgers op uw sociale netwerken hierover informeert, bijvoorbeeld door hetzelfde bericht op de social media te publiceren, of nog slimmer: door een klein stukje van de tekst te publiceren met daarbij een link naar het daadwerkelijke bericht op uw eigen website.

Behalve het publiceren naar uw favoriete social media is het ook mogelijk om comments van die netwerken weer te geven bij uw publicaties en zelfs kunnen uw relaties zich aanmelden bij uw site. Uw netwerk zal op deze manier groeien en in de toekomst zou u zelfs nieuwe oplossingen kunnen verzinnen om nog meer voordelen van deze “members” te ontdekken. Eenmaal verbonden met uw “applicatie” krijgt u toegang tot bepaalde profiel-eigenschappen. Stelt u zich eens voor welke kansen op het gebied van ’targeted marketing’ dit met zich meebrengt!

Neem gerust even contact op als u hier meer over wilt weten.

Comments

No comment yet.

Compose Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.